Donny De Wilde

Professionele tuinrenovatie in Oost-Vlaanderen

Tuinrenovatie is voor meer en meer bestaande woningen aan de orde. Uitgesteld regelmatig onderhoud zorgt er namelijk voor dat de huidige tuin helemaal verwilderd is. 

 

Een degelijke tuinrenovatie is in zo’n geval vaak de enige duurzame oplossing. Op deze manier krijg je als het ware een nieuwe tuin, waar je elk seizoen volop van geniet. Naast het helpen van particulieren doen we ook tuinprojecten voor bestaande bedrijven.

 

 

Een plan van aanpak zorgt voor een goede tuinrenovatie

Voordat we jouw tuin gaan renoveren zitten we samen rond tafel. Hoe een ideale groene oase er precies uitziet is namelijk voor iedereen net wat anders. Daarnaast kijken we ook naar de mogelijkheden in jouw situatie. Welke beplanting is bijvoorbeeld mogelijk met de ondergrond? En wat laat de vorm van de tuin toe, in combinatie met de woning? 

 

Al deze zaken leggen we als puzzelstukken samen om een mooie tuin te creëren. Het resultaat is een doordacht plan van aanpak. Centraal hierbij staat de keuze en juiste plaatsing van bepaalde elementen, zoals grasperken, planten en bomen. Op deze manier is alles een harmonieus geheel.

Een compleet aanbod in tuinrenovatie

Met het plan van aanpak in handen gaan we vervolgens natuurlijk ook zelf aan de slag met het opnieuw aanleggen van jouw tuin. We doen alle praktische zaken die hierbij voor jouw situatie nodig zijn:

 

  • Machinaal verwijderen van bepaalde graszones of andere elementen
  • Plaatsen van gazonafboording (zoals boordsteen, azobe of takken en stammen)
  • Plaatsen van nieuwe paadjes of stapstenen (waterdoorlaatbare zones)
  • Verplanten van struiken
  • Aanplanten van nieuwe planten, struiken en bomen
  • Frezen
  • Openvoeren van hakselgoed of schors in de plantenborders

Wat we naast tuinrenovatie nog voor je doen

Boomverzorging

Van aanplanting en snoei tot algemeen boomadvies: we zorgen voor een mooi én gezond resultaat op lange termijn. En dit voor bomen van alle hoogtes.

Tuinonderhoud

Naast het snoeien van bomen zorgen we ook graag voor het periodieke onderhoud van je tuin. Zo scheren we hagen in elke vorm naar keuze.

Houtcreaties

Geef dood hout na het boomonderhoud een tweede leven. Ideaal voor spelende kinderen, als ecologisch alternatief voor speeltuigen.

Onze projecten in tuinrenovatie

Leggen jullie ook de tuin aan voor een nieuwbouwwoning?

Neen. Wij transformeren enkel bestaande, verwilderde tuinen in een nieuwe groene oase. Vervolgens doen wij graag het regelmatigetuinonderhoud en de nodigeboomverzorging.

Maken jullie ook een architectenplan als ik mijn tuin wil laten renoveren?

Neen. Ons plan van aanpak bevat enkel een bepaling van de juiste beplantingen, met de beste locatie in jouw nieuwe tuin. Wij zijn geen erkende architecten.

Leggen jullie ook een oprit of terras aan bij de tuinrenovatie?

Neen. We zorgen enkel voor de beplanting en aanleg van grasperken. Eventueel plaatsen we ook een tuinaflsluiting. Voor aanleg van een oprit of terras of installatie van verlichting werken wij ook niet samen met partners.

Vraag nu jouw offerte voor tuinrenovatie aan

Je wil natuurlijk precies weten wat de renovatie van jouw tuin zal kosten. Elke hof is echter uniek. Al onze projecten zijn dan ook echt maatwerk. Daarom is het moeilijk om op onze site hierop een bedrag te kleven.

 

Contacteer ons hiernaast voor je offerte op maat voor tuinrenovatie. Bezorg ons hierbij ook zeker een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van uw huidige tuin, liefst samen met enkele foto’s.Gelieve deze in één keer te uploaden, zodat we alles ontvangen. Op deze manier bezorgen we een exacte inschatting van de tuinrenovatie-kosten. Volledig gratis en vrijblijvend. Indien nodig komen we bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

 

Wij doen de nodige tuinrenovatie in het Waasland en de hele provincie Oost-Vlaanderen. In de eerste plaats doen we dit in Zele, Hamme, Overmere en Berlare. Maar ook in Lokeren, Gent, Sint-Niklaas, Dendermonde en Aalst helpen we je graag verder.

Gelieve even te wachten. Jouw aanvraag (met foto's) wordt doorgestuurd ...

Groenonderneming

Donny De Wilde

9240 Zele

+32 486 88 95 27

BE 0846.238.490