Donny De Wilde

Professioneel tuinonderhoud in Oost-Vlaanderen

Tuinonderhoud door een professional bespaart je heel wat stress en zorgt ervoor dat je je kostbare vrije tijd aan leukere dingen kan spenderen. Bovendien is ons eindresultaat van een niveau dat je zelf nooit kan bereiken.

 

Schakel ons in voor het onderhoud van jouw tuin. Met meer dan 10 jaar ervaring brengen we jouw hof in topvorm, zodat je er elk seizoen volop van geniet. We onderhouden zowel de tuinen van particulieren als van bedrijven.

 

 

Alles begint met regelmatig tuinonderhoud

Van een bescheiden tuin tot een riante groene oase: periodiek onderhoud is altijd nodig. In de eerste plaats zorgt dit ervoor dat elk groen element gezond blijft en een optimaal, lang leven beschoren is. Daarnaast spreidt dit de kosten.

 

Een verwilderde, verwaarloosde tuin opknappen vraagt een serieuze inhaalbeweging qua tuinonderhoud. Al te vaak merken we zelfs dat er dan eentuinrenovatie nodig is. Met regelmatig tuinonderhoud komen we bij voorkeur een aantal keer per jaar bij jou langs. De frequentie en uit te voeren werken gebeuren steeds volgens voorafgaande bespreking. Zo weet je perfect waar je aan toe bent.

 

Hierbij houden we rekening met de beste momenten om elke specifieke vorm van tuinonderhoud te doen. Zo gebeurt het snoeien van bomen het best van al in de zomer. Een haag in de gewenste vorm brengen doen we dan weer liefst voor en na de warmste maanden. Op deze manier is het onderhoud van tuinen dus iets dat het hele jaar door gebeurt.

Een compleet aanbod in tuinonderhoud

Ons grote doel is om het maximale uit jouw tuin te halen. Deze moet een plek zijn waar je je het hele jaar door goed in voelt. Een verlengde van jouw huis, waar het ook fijn is om familie en vrienden uit te nodigen en leuke momenten te beleven.

 

Precies daarom bieden we een volledige waaier aan aspecten in tuinonderhoud aan:

 

  • Scheren van hagen (ook wanneer deze lang en/of hoog zijn)
  • Scheren van massieven (groot en klein)
  • Gazon maaien
  • Meststoffen voor gazon en beplanting
  • Onkruidbestrijding
  • Bosmaaien
  • Hakselgoed of schors verspreiden tussen de beplanting

 

Daarnaast bied ik als gecertificeerd European Tree Worker (ETW) alle nodige zaken inboomverzorging aan. Een knotwilg of notelaar snoeien volgens de regels van de kunst is bijvoorbeeld geen enkel probleem.

Flexibel tuinonderhoud op maat

Ons eigen moderne machinepark zorgt ervoor dat we snel en perfect inspelen op de specifieke noden in jouw tuin. Zo hebben we op elk moment een rupshakselaar, minigraver en kniklader ter beschikking. Met deze laatste is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om ook lange en/of hoge hagen te scheren.

 

Met het juiste materiaal op het juiste moment ben je zeker van een kwalitatief en professioneel eindresultaat in tuinonderhoud.

Wat we naast tuinonderhoud nog voor je doen

Boomverzorging

Van aanplanting en snoei tot algemeen boomadvies: we zorgen voor een mooi én gezond resultaat op lange termijn. En dit voor bomen van alle hoogtes.

Tuinrenovatie

Door het opnieuw aanleggen van jouw verwilderde tuin laat je deze er terug als nieuw uitzien. We bepalen de juiste beplanting op maat.

Houtcreaties

Geef dood hout na het boomonderhoud een tweede leven. Ideaal voor spelende kinderen, als ecologisch alternatief voor speeltuigen.

Onze projecten in tuinonderhoud

Vraag nu jouw offerte voor tuinonderhoud aan

De kosten van tuinonderhoud hangen uiteraard erg af van jouw unieke situatie. Een offerte aanvragen geeft je nog altijd het duidelijkste beeld. Onze prijs per uur of je vertellen dat tuinonderhoud gemiddeld tussen bepaalde bedragen ligt zegt eigenlijk maar weinig.

 

Contacteer ons hier voor je persoonlijke prijsraming in tuinonderhoud. Zorg hierbij ook voor een duidelijke omschrijving van jouw tuin en bezorg ons liefst ook een paar foto’s. Gelieve deze in één keer te uploaden, zodat we alles ontvangen. Hierop contacteren we je zo snel mogelijk om een afspraak te maken. Samen bekijken we alles graag ter plaatse. Hieruit volgt dan een offerte op maat.

 

Als beste hovenier in het Waasland en de hele provincie Oost-Vlaanderen werken we in Hamme, Berlare, Overmere en Dendermonde. Maar vanuit Zele komen we ook graag langs in onder andere Lokeren, Gent, Sint-Niklaas en Aalst.

 

Goed om weten nog: we aanvaarden geen dienstencheques.

Gelieve even te wachten. Jouw aanvraag (met foto's) wordt doorgestuurd ...

Groenonderneming

Donny De Wilde

9240 Zele

+32 486 88 95 27

BE 0846.238.490