Donny De Wilde

Mooie houtcreaties als alternatief voor speeltuigen

Wil je je dode bomen een tweede leven geven, nadat wij aan de slag zijn geweest met de nodige boomverzorgingDan gaan wij graag creatief voor je aan de slag. Een prachtig alternatief voor de klassieke houten speelhuisjes voor kinderen.

 

Voor onze boomverzorging en houtcreaties komen we langs in de hele provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder vallen onder andere Gent, Lokeren, Sint-Niklaas, Dendermonde en Aalst. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven.

 

 

Laat kinderen de échte natuur ontdekken

Een houten speelhuis met glijbaan of grotere houten speeltuigen: vaak zijn ze erg kil en stereotiep. Wij bieden een uniek ecologisch alternatief, dat kinderen volledig in contact laat komen met wat de natuur te bieden heeft. 

 

Een voorbeeld hiervan is de boomverzorging die wij voor scholen uitvoeren. Hier laten wij graag de stammen liggen, om bengels met hun vriendjes en vriendinnetjes te laten ravotten. Daarnaast maken wij ook bijzondere houtcreaties om te spelen, voor particulieren met een grotere tuin. Telkens gaan we voor maatwerk en bekijken we de mogelijkheden tijdens het onderhoudsproject.

Tal van andere mogelijkheden in houtcreaties

Naast het klassieke verhakselen van de stammen en takken bieden dode bomen tal van andere mogelijkheden in een tuin. Simpelweg afvoeren is in heel wat gevallen zonde. Zo zijn takkenwallen een ecologische én originele manier om de tuin vorm te geven.

 

Goed om weten: wij maken voornamelijk houtcreaties in combinatie met de nodige boomverzorging in jouw tuin of park. Tijdens dit proces kijken we graag wat er allemaal mogelijk is.

Ontdek onze unieke kettingzaag-sculpturen

Een andere hobby is het maken van bijzondere sculpturen uit de stammen van bomen. Dit gebeurt met een kettingzaag en de nodige creativiteit. Op aanvraag maken we dit ook voor anderen. 

 

Wil je bijvoorbeeld een dier of een bijzonder tafereel vereeuwigen? We maken het graag voor je. Een unieke en ecologische eyecatcher voor in je tuin.

Een greep uit onze houtcreaties en sculpturen

Wat we naast houtcreaties en boomverzorging nog voor je doen

Tuinonderhoud

Naast het snoeien van bomen zorgen we ook graag voor het periodieke onderhoud van je tuin. Zo scheren we hagen in elke vorm naar keuze.

Tuinrenovatie

Door het opnieuw aanleggen van jouw verwilderde tuin laat je deze er terug als nieuw uitzien. We bepalen de juiste beplanting op maat.

Groenonderneming

Donny De Wilde

9240 Zele

+32 486 88 95 27

BE 0846.238.490